Lichaamsverzorging

BODYMILK

Bodymilk neutraal is de verzorgende en voedende basismilk, die tevens uitstekend geschikt is als reinigingsmilk. Naar eigen keuze kunt u aan deze neutrale bodymilk een of meerdere essentiële olien toevoegen. De neutrale bodymilk is een basismilk van jojoba, shea butter en algenextract.

Volatile heeft naast de neutrale bodymilk waaraan geen essentiële olien zijn toegevoegd vijf kant-en-klare soorten milk, die elk hun eigen bijzondere werking hebben. Aan de kant-en-klare bodymilk is 1% zuivere essentiële olien toegevoegd. Zij kunnen gebruikt worden na het baden, het douchen, het zonnen en na de sauna. Ideaal voor na het sporten is de bodymilk cooling down. Speciaal voor zonaanbidders ontwikkelde Volatile een milk voor in de zon en een milk voor na het zonnebaden.

BADOLIE

De Volatile badolien hebben dezelfde basis: 90% amsandelolie en 10% jojoba olie. Hieraan is een emulgator toegevoegd, waardoor er zich een zachte melkachtige olie vormt, die goed in water oplosbaar is en niet schuimt. Per bad 10 ml badolie toevoegen. Goed schudden voor gebruik! Na het bad is een bodymilk niet meer nodig; de huid is van top tot teen verzorgd, gevoed en beschermd. De kant-en-klare badolie bevatten 2% zuivere essentiële olie.

CREME

De Volatile creme bevat een uitgebalanceerd vitaminecomplex (A E F en H) in een lipophyl medium dat opname door de huid bevordert.

GEZICHTSCREME (neutraal)

Dit is een verzorgende neutrale creme op basis van jojoba olie, die geschikt is voor elk huidtype. Zelf een crème naar eigen wens samenstellen kan door er een zachte etherische olie aan toe te voegen. Een paar druppeltjes roos of sandelhout bijvoorbeeld. Zonder deze toevoeging is de gezichtscreme lang houdbaar.